Αυτοματισμοί INSYS icom

Βιομηχανικά routers και fault monitors που παρέχουν νέες δυνατότητες!

Με τα προϊόντα βιομηχανικής επικοινωνίας δεδομένων της INSYS icom, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας επαγγελματικές λύσεις για απομακρυσμένη εποπτεία και συντήρηση.

Το IMO-1 είναι ένα cellular GPRS fault monitor. Οι θύρες Ethernet and RS232, όπως και οι ψηφιακές είσοδοι-έξοδοι, παρέχουν τη δυνατότητα ευέλικτης χρήσης. Χάρη στον ειδικό τρόπο λειτουργίας του interface και του monitoring , η συσκευή είναι απόλυτα συμβατή για άμεση σύνδεση με το Siemens LOGO! mini PLC. Το configuration και η εποπτεία γίνονται μέσω του web interface. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.insys-icom.com/imo. Τώρα πλέον είναι διαθέσιμο και το IMO-2 , για Modbus controls και συσκευές, και με τη δυνατότητα για VPN με τη χρήση του Insys Connectivity Service.

Η σειρά EBW, αποτελείται από βιομηχανικούς dial-in και dial-out routers που είναι εύκολοι στη χρήση. Στην παρούσα φάση, διατίθενται σε LAN/WLAN και HSPA εκδόσεις. Η έκδοση HSPA διατίθεται με 2 port switches. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.insys-icom.com/ebw.

 Η σειρά MoRoS αποτελείται από high-end συσκευές, που συνδυάζουν τις λειτουργίες ενός router, modem, switch και PLC. Πέρα από τις λύσεις για επικοινωνία μέσω GPRS/EDGE έως και HSPA, τα προϊόντα της σειράς MoRoS είναι επίσης διαθέσιμα για διασύνδεση μέσω ενσύρματης καλωδίωσης (modem, ISDN και ADSL) ή LANs. Το 4+1-port switch, το RS232 interface, οι ψηφιακές είσοδοι-έξοδοι, καθώς και η θύρα για μία δεύτερη SIM card, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά τους. Τα MoRoS routers παρέχουν τη δυνατότητα redundancy με ταυτόχρονη χρήση διαφορετικών δικτύων επικοινωνίας, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται υψηλό επίπεδο ασφαλείας στη μεταφορά δεδομένων. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.insys-icom.com/moros.

Μπορείτε να έχετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τα router της INSYS icom με τη χρήση του Linux sandbox. Με το Linux sandbox, παρέχεται ένα περιβάλλον προγραμματισμού Linux απευθείας στη συσκευή, που δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού για τις δικές σας εφαρμογές, ή να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες εφαρμογές της INSYS icom. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.insys-icom.com/sandbox.

Το δικό σας VPN – απλό και ασφαλές: Η υπηρεσία INSYS Connectivity Service σας δίνει τη δυνατότητα να   έχετε πρόσβαση στα routers και στις συσκευές σας από όλα τα δίκτυα. Λειτουργίες όπως Certificate management, group και connection management καθώς και ένα αυτοματοποιημένο configuration των συσκευών της INSYS icom καθίστανται απλούστατες με ελάχιστο κόστος. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο www.insys-icom.com/connectivity.