Οι Αντλίες Θερμότητας αποτελούν την κορυφαία επιλογή για οικονομική θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό σε νέες ή υφιστάμενες κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους (όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, γραφεία κλπ), καθώς χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αντικαθιστούν πλήρως τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο σε κατοικίες και κτίρια με καλοριφέρ ή ενδοδαπέδια θέρμανση) ενώ μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματά της είναι η απλή σχετικά εγκατάσταση και το ελάχιστο κόστος συντήρησης. ‘Έτσι θεωρείται μια από τις οικονομικότερες και πλέον φιλική προς το περιβάλλον επιλογή, με αποτέλεσμα να είναι επιλέξιμη για επιδότηση από το πρόγραμμα «εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

 

Ορισμένα βασικά πλεονεκτήματα της αντλίας θερμότητας είναι τα παρακάτω:

 

  • Μέγιστη οικονομία κατά την λειτουργία / χρήση του συστήματος
  • Απλή εγκατάσταση και σύνδεση με αρκετούς τύπους δικτύων θέρμανσης (θερμαντικά σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια)
  • Δυνατότητα κάλυψης και ζεστών νερών χρήσης
  • Ελάχιστο κόστος συντήρησης
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Θερμική άνεση και πλήρη κάλυψη των αναγκών σε λειτουργία 24/7
  • Τεχνολογία αιχμής με δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού της ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο
  • Θέρμανση ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εξωτερικά ( < 0°C)
  • Αναβάθμιση ενεργειακής κατηγορίας του ακινήτου και επομένως της αντικειμενικής αξίας του (για πώληση ή ενοικίαση)
  • Δυνατότητα Χρηματοδότησης μέσω του Προγράμματος “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ”

 

Η CPCengineering διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό (μηχανικούς και τεχνικούς) με άριστη γνώση του συγκεκριμένου συστήματος, με αποτέλεσμα να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την θέρμανση – κλιματισμό του χώρου σας. Η σχεδίαση του συστήματος περιλαμβάνει τον υπολογισμό θερμικών απωλειών / ψυκτικών φορτίων, την διαστασιολόγηση του συστήματος ψύξης / θέρμανσης μέσω εκπόνησης σχετικών μελετών, την μελέτη του δικτύου σωληνώσεων και των τερματικών μονάδων, ώστε να προκύψει η κατάλληλη επιλογή αντλίας θερμότητας όσον αφορά την δυναμικότητά της και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Συνεπώς από την στιγμή που η CPCengineering σας σχεδιάσει την ιδανική λύση για ψύξη/θέρμανση ή μόνο θέρμανση, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες της αντλίας θερμότητας ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα θερμικής άνεσης μια ταυτόχρονα την μέγιστη οικονομία σε κατανάλωση ενέργειας.

Η CPCengineering αναλαμβάνει την μελέτη, σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση, έναυση και συντήρηση συστημάτων θέρμανσης ή ψύξης-θέρμανσης με αντλίες θερμότητας, παρέχοντας ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και εξοπλισμού για την κάλυψη ακόμη και των πιο απαιτητικών εφαρμογών, με συνέπεια, ευθύνη και αξιοπιστία.